GazeRock Turkey, The Gazette Fan Tr

GazeRock Turkey, The Gazette Fan Tr

AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Uluslararası Tokyo Dome Projesi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kira
Webmaster
Webmaster

+rep: 717

MesajKonu: Uluslararası Tokyo Dome Projesi   Çarş. Tem. 28, 2010 8:50 pm

the GazettE'nin Tokyo Dome'de vereceği konser için uluslarası bir fan projesi başlatılmıştır. Bu projenin ev sahipleri ABD, Brezilya, Malezya ve sonradan katılımıyla Türkiye. İlerleyen günler içerisinde bu 4 ülkeye diğer ülkelerin de katılması planlanmaktadır. Bana Malezya temsilciliğinden davet geldi. Çünkü GazeRock Turkey'in bir çok uluslarası fanlarla iletişimi var. Kabul ettim. Ülkemiz GazeRock Turkey adıyla bu projede yer alacak.

Bu konsere gidemiyoruz, biletimiz yok, japonyaya uzağız vs gibi sebeplerden dolayı bu proje ortaya atıldı. Projeye katılım her ne kadar az gibi görünse de şuan beklenenin üzerinde bir talep var. Diğer ülkelere orkut, facebook, livejournal üzerinden ulaşılmaya çalışıyor. Türkiye ise verilen görevle Multiply ve Myspace üzerinden diğer ülkelerle bağlantı kuracak.

Sizden istediğim the GazettE fanı veya dinleyeni olarak bu projeye katılmanız. Eğer bu proje sonunda olumlu sonuç verirse sürpriz bir şekilde the GazettE dünya turuna istese de istemese de çıkıcak Very Happy

Katılan ülkeler ve fanlar bir şeyler yapacak: video, resim, manga, şiir, kompozisyon, şarkı sözü, mektup gibi... Bu bu toplanacak materyaller [Türkiye'de sanırım ben toplayacağım] net üzerinden 13stairs_1 adlı projenin sahibine gönderilecek. Projenin sahibi ve yardımcıları incelemelerde bulunacak kurallara uygun olanlar seçilip booklet olarak the GazettE'ye yollanacak.

Amaç bu. Şu an bunun gibi bir hediye dünya üzerinde görülmemiş bir fan seferberliği sanırım. Çünkü fan ülkeler ve takımları birleşerek bir seferberlik yapıyor.

Bu projenin kurallarının hemen koyuyorum:

Tokyo Dome Project pt. 2 - Rules/etc.

Muhtemelen çoğunuz biliyor, o Tokyo Dome'deki Grand Finale'e gidemediğimiz için bir Tokyo Dome Projesi'ni başlattım.Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bu mesajda daha fazla kural ya da herhangi bir şey dahil etmedim. Çünkü bunda daha fazla insanın olacağını düşünmüyordum.. Ama şimdiye kadar bir çok tepki aldım ve girişler için kurallar koymaya karar verdimKesinlikle "dürüst"- insanlar olmalılar..

Live Journal'ı takip etmeye devam edin, lol çok fazla ara vermeyin Razz ..pekala, aslında uzun değil..

-HERHANGİ MATERYALLERDE YAOI/ÇIPLAKLIK OLMAYACAK.Kız fanların yaoi yapabileceğinden kuşkum yok ama lütfen, herhangi yazılarınızda veya çizimlerinizde yaoi'ye yer vermeyin (yaoi olmadan çizin, yazın, boyayın falan filan)

-AŞK İTİRAFLARI VE EVLENME TEKLİFLERİ OLMAYACAK.

-Üyelerin gerçek isimlerini kullanmaktan kaçının.Lütfen Ruki, Reita Aoi Uruha and Kai olarak kullanın.

-HERHANGİ ŞEYLERDE TEHDİTLER FALAN OLMAYACAK: ''Eğer yakında Avrupa'ya konser vermeye gelmezseniz, hepinizin _________'' gibi şeyler OLMAYACAK.

-Yazılarını ya da kelimelerinizi kısıtlamak istemiyorum ama lütfen bu projenin esas amacının the GazettE'nin Tokyo Dome'da ulaştığı başarısını tebrik etmek olduğunu UNUTMAYIN.

-Her iki Anime ve Manga tasviri, ya da sanatın sadece her tarza tamamen beğeniyle karşılanması. [Yani her tarz sanatınızı ortaya koyabilirsiniz demek isteniyor tabi kurallar çerçevesinde]

-Yazılar gerek Japonca gerekse İngilizce olmalıdır. (Tercihen Japonca, ama İngilizce olsa da olur)

-Bütün ayrılan girdiler yarım A-4 sayfasına printlenmiş olacak. (pardon alan sınırlaması için)

-veeee... hepsi bunun hakkında.. Tüm kurallar fanlar için çekilmez olabiliyor ama güzel şeyler iyidirHiçbirinizin bunu yapmayacağına eminim. Ama yine de emin olmalıyım
Printlemeden önce bütün yazıları ve çizimleri inceleyeceğim, uygunsuz [kurallar dışında] olan girdiler booklet'de yer almayacak..

Tamam, yani şey, katılan bütün herkese çok teşekkür ederim..

Kuralları koyan kişi 13stairs_1dir. Detaylı bilgi edinmek için onu livejournal adresinden arkadaş kistenize ekleyin ve takip edin.

Türkiye'deki fan seferberliği içinse benimle ve GazeRock Turkey ile bağlantı içinde olun. Adresleri veriyorum:

GazeRock Turkey:

Site
Forum
twitter
e-mail: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ben:

twitter
msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kullanıcı profilini gör

Uluslararası Tokyo Dome Projesi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası