haklısın.. ne kadar çok istek o kadar kolay yayınlanma.. ilk gazette posteri istedikten tam bir ay sonra yayınladılar. diğer fan sitesinde the gazette posterinin yayınlanmasında yöneticilerin bile haberi yok, üyeler söylüyor. eğer gazerock turkey e ilgi çok olsaydı şu an, n1 tv de dbsk nasıl yayınlanıyor biz de gazetteyi yayınlatırdık. çoğunluk önemli ama geçmiş de önemli. gelip de bir facebook grubu poster istiyecek ben de önemsemem. gazerock turkeyin 20ye yakın destek sitesi var ve hepsi eş zamanlı güncel. diğer fan sitesini inan hiç takmıyorum. bakarsan eğer onlara bizim blogtaki ve forumdaki paylaşımların hiçbiri yok. aynı şey etrafında dönüp duruyorlar. eğer onlar gazerock turkey gibi çok fazla ilgi görmeseydi, her paylaşıma kimse cevap yazmasaydı yöneticileri hemen sıkılıp kapanırdı. onlarda gazette aşkı denen bişey yok. sadece boş yorumlar yapıp vakit öldürüyor. forumda 1 kişi bile üye olsa ve aktif olmasa o kişi ben yine işimi seve seve yapıyorum. gazerock turkey artık tüm dünyada tanınıyor...