GazeRock Turkey, The Gazette Fan Tr

GazeRock Turkey, The Gazette Fan Tr

AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kira
Webmaster
Webmaster

+rep: 717

MesajKonu: Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri   C.tesi Nis. 17, 2010 12:15 pm

Geçen hafta yapmış olduğum istekte sevgili Pınar Yılmazerler (Trendy Editör) tekrar Trendy dergisinde the GazettE'nin posterini yayınladı. Uzun bir aradan sonra ikinci posterin Türkiye'de yayınlanması inanın beni çok mutlu etti.

Pınar Yılmazerler'e bir teşekkür mesajı ve posterlerin devamını istemek için aşağıdakı internet adresini ve iletişim adresini kullanabilirsiniz..

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kullanıcı profilini gör
ROOKIE~
Webmaster
Webmaster

+rep: 114

MesajKonu: Geri: Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri   Ptsi Nis. 19, 2010 9:09 pm

3. posteeeeer ! bi de invisible walldaki halleri yayınlandı ama kaçırdım T.T
Kullanıcı profilini gör
kira
Webmaster
Webmaster

MesajKonu: Geri: Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri   Çarş. Nis. 21, 2010 3:17 pm

Onu görmedim. Demekki istemeden de yayınlayabiliyorlar Smile
Kullanıcı profilini gör
ROOKIE~
Webmaster
Webmaster

MesajKonu: Geri: Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri   Paz Mayıs 02, 2010 3:17 pm

hayır o da istenmiştir zaten sadece biz mail atmıyoruz başka bi site daha var orası da mail gönderiyo T.T
Kullanıcı profilini gör
kira
Webmaster
Webmaster

MesajKonu: Geri: Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri   Çarş. Mayıs 05, 2010 7:43 pm

ilk posteri biz yayınlattık gazerock turkey kurulmadan önce. ikincide ben istemiştim ama onu yayınladılar mı bilmiyorum. büyük ihtimalle onu yayınladılar. üçüncüde de yine ben istemiştim.

pınar yılmazerler çok iyi birisi. maillerinizi iyi niyetle, ahlaklı, tatlı dille yazarsanız herşeyi yerine getirir.
Wink
Kullanıcı profilini gör
ROOKIE~
Webmaster
Webmaster

MesajKonu: Geri: Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri   Perş. Haz. 03, 2010 10:27 am

cok iyi niyetli ama iste tek bi kisinin istemesiyle olmuyo gecen gun arkadasim da *kagrra fan turkey kurucusu faceteki* kagrra posteri istedi ama yayinlamadi birden cok iste oldugunda oluyo cunku baska bi fan sitesi de bizim sayemizde yayinladilar diyip duruyolar ~~
Kullanıcı profilini gör
kira
Webmaster
Webmaster

MesajKonu: Geri: Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri   Perş. Haz. 03, 2010 12:50 pm

haklısın.. ne kadar çok istek o kadar kolay yayınlanma.. ilk gazette posteri istedikten tam bir ay sonra yayınladılar. diğer fan sitesinde the gazette posterinin yayınlanmasında yöneticilerin bile haberi yok, üyeler söylüyor. eğer gazerock turkey e ilgi çok olsaydı şu an, n1 tv de dbsk nasıl yayınlanıyor biz de gazetteyi yayınlatırdık. çoğunluk önemli ama geçmiş de önemli. gelip de bir facebook grubu poster istiyecek ben de önemsemem. gazerock turkeyin 20ye yakın destek sitesi var ve hepsi eş zamanlı güncel. diğer fan sitesini inan hiç takmıyorum. bakarsan eğer onlara bizim blogtaki ve forumdaki paylaşımların hiçbiri yok. aynı şey etrafında dönüp duruyorlar. eğer onlar gazerock turkey gibi çok fazla ilgi görmeseydi, her paylaşıma kimse cevap yazmasaydı yöneticileri hemen sıkılıp kapanırdı. onlarda gazette aşkı denen bişey yok. sadece boş yorumlar yapıp vakit öldürüyor. forumda 1 kişi bile üye olsa ve aktif olmasa o kişi ben yine işimi seve seve yapıyorum. gazerock turkey artık tüm dünyada tanınıyor...
Kullanıcı profilini gör

Trendy Dergisi'nde ikinci the GazettE posteri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» TRENDY DERGİSİ
» trendy dergisi röportajı
» The GazettE Fan Tr
» The Gazette - Vortex
» Bugün SS501 Hakkında Neler Var...